kerst diner noord brabant

De gezelligste dagen van het jaar vier je met familie en geliefden. Sommigen vieren dit liever thuis, anderen gaan juist graag met Kerst uit eten. Bij Eeterij en Feesterij De Droom genieten wij ervan om jullie Kerst om te toveren tot een onvergetelijke, maar vooral ook zorgeloze ervaring. Wij zorgen voor alle boodschappen, de ingrediënten en de feestelijke menu’s, terwijl jullie alleen maar aan hoeven te schuiven. Of dit nu thuis is, of bij ons in het restaurant.

U kunt bij ons kiezen uit verschillende mogelijkheden, namelijk de catering, een Kerstbrunch of een Kerstdiner. Indien u zelf iets anders in gedachten heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen om te zien of we uw wensen waar kunnen maken.

Kerstbrunch 2023

Heeft uw familie de traditie om Kerst te vieren met een uitgebreide Kerstbrunch? Of wil u uw partner/vriend/familielid en uzelf in de watten leggen, terwijl de rest van de familie tijdens de brunch al andere plannen heeft? U bent van harte welkom om de Kerstdagen feestelijk te beginnen bij Eeterij en Feesterij De Droom.

Onze Kerstbrunch begint om 10:30 uur op zowel 25 als 26 december. Geniet van een uitgebreid buffet vol lekkere, luxe gerechtjes. Klik op de link voor meer informatie en de prijs per persoon.

Uit eten met Kerst

Gaat u met Kerst altijd uit eten? Of staat u zich normaal gesproken thuis altijd uit te sloven en wil u het dit jaar eens anders aanpakken? Kom uitgebreid genieten van ons luxe 5-gangen keuzediner. Zo kan iedereen zijn/haar favoriete gerechten uitkiezen en tijdens deze vijf gangen diner ervaring uitgebreid opgaan in elkaars gezelschap. Gun het jezelf en je geliefden om met Kerst uit eten te gaan. Zo hoeft niemand zich druk te maken over de boodschappen, het koken of de afwas.

Ook het Kerstdiner vindt plaats op zowel 25 als 26 december. Klik op de link voor meer informatie en voor de prijs van het Kerstdiner.

Catering Kerst 2023

Gaat u liever juist niet met Kerst uit eten? Is de magie van Kerst voor u juist om uw geliefden bij u thuis te ontvangen? Ook daar hebben wij aan gedacht. Via ons cateringbedrijf Lekker Bourgondisch kunt u catering voor de Kerst bestellen. Afhankelijk van waar u woont, komt de catering aan huis.

We bieden 4 verschillende buffetten aan. Van luxe warme gerechten met bijgerechten, tot een compleet menu met koude voorgerechten, soep, warme gerechten, bijgerechten, een kerstproeverij als dessert en kerst friandises. 

Kerstbuffet Blitzen
Kerstbuffet Dancer
Kerstbuffet Santa Claus
Kerstbuffet Christmas

Voor meer informatie over het Kerstmenu of andere cateringservices, bezoek de website van onze cateringservice Lekker Bourgondisch.