Visproeverij met gerookte zalm, forel, garnalen en een dille-limoen mayonaise.
Rundercarpaccio met truffelcreme, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en Fleur de Sel.
Gerookte eendenborst met gekonfijte uitjes en geroosterde pijnboompitten.
Geitenkaas salade met tomatenjam en noten crumble.
Bospaddenstoelensoep met kastanjechampignons en oesterzwam.
Tomatensoep met brunoisse van courgette en basilicum (vegan). *Bij alle koude voorgerechten serveren wij heerlijke mini broodjes en kruidenboter.
Hoofdgerechten
Mals gebraden varkenshaas met bospaddenstoelen saus.
Malse kippendijen omwikkeld met Parmaham en saliejus.
Boeuff Bourguignon malse stukjes rundvlees gesmoord in wortel, ui en rode wijn.
Biet wellington gevuld met bieten, spinazie en noten (vegan). *Bij alle hoofdgerechten serveren we Italiaans gekruide aardappeltjes uit de oven en een verse mix van seizoensgroenten.
Desserts
Chocolademousse met Baileys room en gekarameliseerde hazelnoten.