Feesten bij De Droom

Eeterij en Feesterij De Droom biedt ruimte voor feesten, partijen en alle soorten bijeenkomsten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Op onze ruime feest locatie kunt u samen komen met een gezelschap van ongeveer 150 personen.

Heb je zin om je verjaardag, jubileum, bedrijfsevenement, netwerkbijeenkomst of zelfs je bruiloft te vieren? Eeterij en Feesterij De Droom is hiervoor de ideale locatie, we hebben ruime parkeergelegenheid voor de deur en we rekenen geen zaalhuur. 

We beschikken over moderne audiovisuele apparatuur, waarmee de muziek verzorgd kan worden, of eventueel artiesten live op kunnen komen treden.

Catering

Daarnaast hebben we ook een bar, restaurant en verzorgen we catering via Catering Lekker Bourgondisch. We hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van luxe hapjes, broodjes en buffetten. Bij ons is dus alles in huis om uw dag een onvergetelijke ervaring te maken! U kiest zelf wat u aan dranken, hapjes en versnaperingen wil laten serveren aan uw gasten of gezelschap.

Vergaderingen zijn ook een mogelijkheid, we hebben hier technisch gezien alles voor in huis.

Ons team staat voor u klaar om u te helpen een onvergetelijk evenement te organiseren. 

Voor het organiseren van een feest en het gebruik van onze feestruimte rekenen wij dus geen zaalhuur. 

Neem contact met ons op om de talloze mogelijkheden te bespreken en uw feest of gelegenheid volledig op maat voor u te coördineren. 

U kunt ons een e-mail sturen op administratie@letraiteurexclusief.nl of bellen naar 0168-756263.

Feesten