Afscheidsreceptie

Afscheidsreceptie bij De Droom

Eeterij en Feesterij De Droom biedt ruimte voor persoonlijke ontmoetingen rondom overlijden, afscheid en herdenken. Wij ondersteunen u graag bij het organiseren van een intieme afscheidsreceptie, geheel naar wens van u en uw dierbare. 

Dit geeft u de mogelijkheid om het afscheid of de herdenking vorm te geven op een manier die bij u past en die recht doet aan uw overleden dierbare. 

Onze sfeervolle ruimte is geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten en u kunt hier terecht voor al uw wensen, zowel voor een uitvaartdienst als de aansluitende bijeenkomst. Bij ons bent u niet aan tijd gebonden, zodat u volledig zorgeloos afscheid kunt nemen van uw dierbare. 

Condoleance

De condoleance kan volledig naar wens ingericht worden. Van koffie of thee met een plak cake, broodjes, een borrel, diner of zelfs een uitgebreid buffet. Met onze cateringservice Catering Lekker Bourgondisch kunnen wij ook catering op andere locaties verzorgen.

Ook is het mogelijk om het officiële gedeelte bij ons te organiseren. We beschikken over audiovisueel materiaal voor de sprekers, eventueel naar wens afgewisseld met video’s of een foto slideshow, muziek of zelfs een zanger of zangeres. 

Indien gewenst kan de overledene ook tijdens de receptie bij ons opgebaard worden.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken. 

U kunt ons een e-mail sturen op administratie@letraiteurexclusief.nl of bellen naar 0168-756263.